19 augusti 2022
19:00

Referat: Kållered SK - IK Kongahälla 2-2 (1-0)

Första halvlek
Inleder vi riktigt bra, skapar två tre riktigt bra målchanser. Hartwig har två skott som deras målvakt får sträcka ut sig och tvingats rädda till hörnor. Efter ca tjugo minuter så tappar vi komandot i matchen och börjar komma fel. Deras ledningsmål kommer genom en långboll där vi kommer på efterhand och Theo kommit ut lite fel på. Deras ytter är kylig och hittar första stolpen.

Andra halvlek
Kommer vi ut lika trögt som vi avslutade första och det dröjer inte länge innan de gör 2-0 på oss. Var en varm kväll och flera killar jobbade på hårt och det märktes på oss. Vi gjorde flera byten och fick fart på offensiven. Vi lyfte upp Tommie för att få lite tyngd. Kändes dock inte som vi riktigt kom fram till de farliga lägen när HK valde att dra till med ett långskott och oj som han gjorde de. Årets mål i div3? En kanon från 30 meter rakt upp i krysset. Efter de målet fick vi energi och började ösa på. I den 95 minuten vann vi bollen högt upp och efter en rad fina passningar hittade vi kallberg som med ett avslut/inspel hittar Engvall som stötte in kvitteringen,

En konstig känsla där man såklart är otroligt glad att vi vände 2-0 till 2-2. Samtidigt som den fina starten borde gett oss mer. Också riktigt kul att se vad våra inhoppare kan bidra med, att man kommer in med inställningen att man vill förändra matchbilden och ge oss energi. Fantastiskt!